Maak kennis met mijn nieuwe collega Maya Wubbels!

28 jun Maak kennis met mijn nieuwe collega Maya Wubbels!

Dag allemaal!

Mijn naam is Maya Wubbels en ik ben sinds kort de nieuwe collega diëtist van Yvonne. Ik ben momenteel  de masteropleiding Healthy Ageing Professional aan het afronden. Mijn grootste hobby’s zijn scouting, buiten zijn en lekker eten. Gezond zijn en een gelukkig leven leiden heeft voor iedereen een andere betekenis. Goede voeding is ontzettend belangrijk voor de gezondheid, maar ook voor de geest! Ik ben positief ingesteld en vind dat een gezonde leefstijl vooral een leuke leefstijl moet zijn.

Heb je een vraag of wil je een vrijblijvende afspraak maken? Stuur dan een berichtje naar maya@yvonnehollander.nl  of kom op de maandag avond langs bij het gratis inloop spreekuur!

Geschreven door: Maya Wubbels, diëtist

Deel mijn blog op        

Geen reactie's

Geef een reactie