Tarieven & Vergoeding

Tarieven & Vergoeding

Vergoeding In 2019 wordt er 3 uur dieetadvisering vergoed vanuit de basisverzekering. Daarnaast kan het zijn dat je vanuit de aanvullende verzekering nog recht hebt op extra uren.  Dieetadvisering vanuit de basisverzekering gaat ten koste van je eigen risico. Kinderen tot 18 jaar hebben géén eigen risico. Dieetadvisering voor kinderen tot 18 jaar wordt volledig vergoed.

 

Tarieven  Met alle zorgverzekeraars hebben wij een contract afgesloten. Dat betekent dat de rekening rechtstreeks naar je zorgverzekeraar gaat. Wanneer je door je vergoeding heen bent,  hanteren wij de volgende tarieven:

 

Intakegesprek (60-75 minuten directe tijd en 30-45 minuten uitwerken advies) € 95 -105,-
Vervolgconsult (30 minuten) € 40.-
Weegconsult (15 minuten) € 20.-
Telefonisch consult (15 minuten) € 20.-
Email consult € 20.-
Toeslag huisbezoek € 27,50.-
Niet nagekomen 1e afspraak € 60.-
Niet nagekomen vervolg afspraak € 20.-
Online coaching € 105,- Per maand.

 

De behandeltijd die de diëtist in rekening brengt bestaat uit directe tijd (de tijd waarbij je als cliënt aanwezig bent) en individueel dieetadvies  (o.a. de tijd die de diëtist besteed aan het berekenen en het opstellen van een persoonlijk advies).

 

Annuleren afspraak Bij verhindering graag minimaal 24 uur van tevoren melden via mail of telefoon. Bij geen gehoor is de voicemail inspreken ook voldoende. Bij niet tijdig afzeggen worden de kosten van de gereserveerde tijd van de afspraak in rekening gebracht. Deze rekening wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

GRATIS INLOOPSPREEKUUR OP MAANDAG VAN 17.30 – 18.30 UUR ZONDER AFSPRAAK! LOCATIE GRONINGEN.

De diëtisten

Mijn naam is Yvonne Hollander. Ik ben diëtist en sportinstructrice. Ik ben daarbij deskundige op het gebied van voeding en sport bij gezondheid en ziekte. In 2007 heb ik met plezier mijn diploma tot sport- en beweging coördinator aan het CIOS behaald. Naast sporten en lesgeven was ik ook erg geïnteresseerd in voeding. Om te kunnen bewegen heeft een mens gezonde en voedzame voeding nodig, dit is immers onze brandstof. Hier wilde ik meer over weten om mensen beter te kunnen begeleiden. In februari 2012 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hanzehogeschool in Groningen.    Lees verder…

“Mijn uitdaging is om op een praktische manier meer inzicht te geven en handvatten te bieden om jouw voedingspatroon en leefstijl op de lange termijn te veranderen en vol te houden”

Diensten

Online coaching

 

Online coaching is programma wat gericht is op het aanpassen van jouw leefstijl in 12 weken om gezond, fit en energiek door het leven te gaan. Ik ben hierbij jouw persoonlijke online diëtist en sportinstructrice die jou begeleid aan de hand van informatie en opdrachten over voeding, gedrag, bewegen en ontspannen. Lees verder…

Supermarkttour

 

Je wilt gezond eten maar weet niet precies welke producten je moet kiezen? In een oogopslag is vaak niet aan een verpakking te zien of het een gezonde keuze betreft of niet.  Lees verder…

Gezond bedrijf?

 

Bijna de helft van de Nederlanders is te dik. Overgewicht is niet alleen een esthetisch probleem, het brengt ook heel wat gezondheidsrisico’s met zich mee. Overgewicht vergroot de kans op o.a. hart en vaatziekten, diabetes, hoog cholesterol en gewrichtsklachten waardoor ziekteverzuim zal toenemen. Lees verder…

Yvonne Hollander
Boumaboulevard 527, 9723 ZS Groningen
Tel.Nr: 06-20164588

 

Openingstijden:
Maandag 9.00 – 20.00 Uur*
Dinsdag 8.00 – 17.00 Uur
Woensdag 8.00 – 17.00 Uur
Donderdag 9.00 – 20.00 Uur
Vrijdag 8.00 – 17.00 Uur

 

*Gratis inloopspreekuur op maandag van 17.30-18.30 uur zonder afspraak! Locatie Groningen.

KP_logo_yh NVD_logo_yh

Copyright Yvonne Hollander | KVK 61634794 | Algemene voorwaarden conform NVD; Gedeponeerd bij de KVK. Privacybeleid (PDF)