Werkwijze

Werkwijze

Advies op maat Ik maak een individueel voedingsplan, een voedingsplan dat is aangepast aan jouw leefstijl, doel en voorkeuren. Tevens kan ik je begeleiden in het proces van gedragsverandering. Vaak weten we immers wel wat gezond is, maar is het inpassen in het eigen gewoontepatroon het probleem.

 

Het eerste consult Tijdens het eerste consult wordt er gekeken naar jouw persoonlijke situatie en worden je verwachtingen en huidige voedingspatroon besproken. Je krijgt direct een aantal tips mee om je voedingspatroon te verbeteren. Binnen een week ontvang je een uitgebreide samenvatting van het gesprek met een persoonlijk voedingsadvies per mail. Dit consult duurt 60 tot 75 minuten, directe tijd + 30 tot 45 minuten individueel dieetadvies.

 

Vervolg consulten Hierbij wordt er gekeken naar hoe de afgelopen periode is verlopen met het persoonlijke voedingsadvies. Er wordt besproken wat er goed gaat, wat moeilijke momenten zijn en wat er nog verbeterd kan worden. Aan de hand daarvan geef ik jou weer advies om dichterbij het einddoel te komen tot het einddoel behaald is. De tijdsduur van dit consult kan variëren.

 

Eindgesprek Wanneer de behandeling kan worden beëindigd is een afsluitend consult wenselijk. Indien je een verwijzing hebt worden de bevindingen aan je behandelend (huis)arts of specialist gerapporteerd. De tijdsduur van dit consult kan variëren.

 

Huisbezoeken Dit is mogelijk wanneer je niet of minder mobiel bent.

 

Klachten  Ben je niet tevreden over mijn dienstverlening, dan hoor ik dat, hoe vervelend het misschien ook is om dit te uiten, heel graag. Samen zoek ik graag naar oplossingen. Wanneer wij er niet samen uit komen, dan kun je alsnog besluiten om een klacht in te dienen bij de Klachtencommissie Paramedici Eerstelijn, postbus 1161, 3800 BD Amersfoort. Op de website  vindt je meer informatie over de te volgen klachtenprocedure.

 

Je kunt ook via de Stichting Kwaliteitsregister Paramedici een klacht indienen. Daarvoor kun je het digitale klachtenformulier  voor gebruiken.

 

Algemene voorwaarden Bekijk hier mijn algemene voorwaarden.

GRATIS INLOOPSPREEKUUR OP MAANDAG VAN 17.30-18.30 UUR ZONDER AFSPRAAK! LOCATIE GRONINGEN.

Vergoeding

In 2019 wordt er 3 uur dieetadvisering vergoed vanuit de basisverzekering. Daarnaast kan het zijn dat je vanuit de aanvullende verzekering nog recht hebt op extra uren.  Dieetadvisering vanuit de basisverzekering gaat ten koste van je eigen risico.  Kinderen tot 18 jaar hebben géén eigen risico. Dieetadvisering voor kinderen tot 18 jaar wordt volledig vergoed.

 

Tarieven  Met alle zorgverzekeraars hebben wij een contract afgesloten. Dat betekent dat de rekening rechtstreeks naar je zorgverzekeraar gaat. Wanneer je door je vergoeding heen bent,  hanteren wij de volgende tarieven:  Lees verder…

“Mijn uitdaging is om op een praktische manier meer inzicht te geven en handvatten te bieden om jouw voedingspatroon en leefstijl op de lange termijn te veranderen en vol te houden”

Diensten

Online coaching

 

Online coaching is programma wat gericht is op het aanpassen van jouw leefstijl in 12 weken om gezond, fit en energiek door het leven te gaan. Ik ben hierbij jouw persoonlijke online diëtist en sportinstructrice die jou begeleid aan de hand van informatie en opdrachten over voeding, gedrag, bewegen en ontspannen. Lees verder…

Supermarkttour

 

Je wilt gezond eten maar weet niet precies welke producten je moet kiezen? In een oogopslag is vaak niet aan een verpakking te zien of het een gezonde keuze betreft of niet.  Lees verder…

Gezond bedrijf?

 

Bijna de helft van de Nederlanders is te dik. Overgewicht is niet alleen een esthetisch probleem, het brengt ook heel wat gezondheidsrisico’s met zich mee. Overgewicht vergroot de kans op o.a. hart en vaatziekten, diabetes, hoog cholesterol en gewrichtsklachten waardoor ziekteverzuim zal toenemen. Lees verder…

Yvonne Hollander
Boumaboulevard 527, 9723 ZS Groningen
Tel.Nr: 06-20164588

 

Openingstijden:
Maandag 9.00 – 20.00 Uur*
Dinsdag 8.00 – 17.00 Uur
Woensdag 8.00 – 17.00 Uur
Donderdag 9.00 – 20.00 Uur
Vrijdag 8.00 – 17.00 Uur

 

*Gratis inloopspreekuur op maandag van 17.30-18.30 uur zonder afspraak! Locatie Groningen.

KP_logo_yh NVD_logo_yh

Copyright Yvonne Hollander | KVK 61634794 | Algemene voorwaarden conform NVD; Gedeponeerd bij de KVK. Privacybeleid (PDF)